Kelias ties įvažiavimu į Palangą uždarytas dėl kasmet kelių Palanga-Kretinga-Klaipėda sankirtoje vykstančių automobilių lenktynių “Eneos”. Automobilių srautai nukreipiami aplinkeliais, vairuotojų prašoma atidumo.

Palangos miesto policijos komisariatas informuoja, kad ties Palanga keliai Klaipėda-Liepoja ir Šiauliai-Palanga bus uždaryti iki sekmadienio nakties. Atvykstantieji nuo Klaipėdos Palangos kryptimi bus nukreipti pro Nemirsetą, Klaipėdos plentu. Važiuojantys nuo Liepojos Klaipėdos link taip pat turi važiuoti senuoju plentu pro Palangą. O keliu Šiauliai-Palanga į Kretingą ar iš jos vykstantys vairuotojai ties viaduku per kelią Klaipėda-Liepoja prašomi vairuoti atidžiai ir vadovautis laikinais apylankos ženklais.

Policija primena, kad renginio metu automobilius bus galima statyti kelyje Klaipėda-Liepoja nuo posūkio į Nemirsetą iki trasos ribų. Taip pat bus galima palikti mašinas ir Palangos mieste esančiose automobilių stovėjimo aikštelėse, kitose kelio ženklais pažymėtose vietose. Policija tikisi, kad eismo dalyviai kelyje elgsis saugiai, o kilus neaiškumams, vadovausis pareigūnų patarimais.

 

“V.P.” inf.

Taip pat skaitykite: