Inga Valnskienė naujojoje LNK laidoje. LNK nuotr.

Šį trečiadienio vakarą 20 val. naujoje LNK televizijos pokalbių laidoje „Šeškinės 20“ jos vedėjai Giedrius Savickas ir Džiugas Siaurusaitis kalbės apie vidinį ir išorinį grožį, o pirmosios laidos svečiais taps plastikos chirurgas Darius Radzevičius, dainininkė Inga Valinskienė ir politikos apžvalgininkas Rimvydas Valatka.

Vis dažniau žinomų žmonių nuotraukos kelia klausimų. Pradedama svarstyti, ar kartais prie vienos ar kitos jų kūno vietos nebuvo prisiliesta grožio specialistų. Yra ir tokių, kurie neslepia net tik paties  fakto, bet mielai su savo sekėjais socialiniuose tinkluose dalinasi visa operacijos istorija – nuo pat jos pradžios iki pabaigos. Vis labiau populiarėjančios įvairios grožio procedūros, injekcijos, plastinės operacijos kartais priverčia aiktelėti net pačius chirurgus. Neretai ir patiems chirurgams tenka pacientus atkalbinėti.

„Pavyzdžiui, pirmosios operacijos metu buvo koreguojama krūtinė. O vėliau pacientė pastebi, kad po ta krūtine yra ir pilvas, kuris galėtų būti dailesnis. Kai tokie norai nedingsta, tuomet taip, tenka atkalbinėti, kad nebedarytų daugiau, nes jau bus per daug“, – pasakojo plastikos chirurgas D. Radzevičius

Naujoje laidoje bus atskleista daug plastinės chirurgijos paslapčių. Laidos vedėjas Giedrius Savickas laidos svečiui plastikos chirurgui Dariui Radzevičiui svečiui uždavė klausimą, kuris iškilęs yra ne vienam svarstančiam apie kūno linijų padailinimą: „Klaidų jūsų darbe būti negali. Ar būna, o tiksliau ar yra buvę, kad operacija nepavyko?“ – D. Radzevičiaus teiravosi G. Savickas.

„Žinoma, yra operacijų, kurios tau sunkiau sekasi, yra tam tikri sudėtingesni atvejai ir tu viską atlieki žymiai ilgesnį laiką. Būna, kad tu konstruoji nosį, operuoji, atrodo ir lyg jau operacijos pabaiga… Ir tu pats sau sakai, ne, aš nepatenkintas, ir vėl viską iš naujo ardai ir pradedi nuo pradžių“, – atviravo D. Radzevičius.

Atvykę į konsultaciją dėl norimos procedūros pacientai turi begales klausimų, į kuriuos nori kuo aiškesnių atsakymų, tačiau kartais klausimai būna visai kitokie, nei specialistai tikisi. „Tikrai būna visko. Kartais atėjęs žmogus manęs klausia, kaip manau, dėl ko jis čia atėjo. Stengiuosi nespėlioti. Viena pacientė yra net paklaususi asmeninio klausimo, kodėl pats savo nosies nepasikoreguoju?“ – šį trečiadienio vakarą laidoje „Šeškinės 20“ per LNK pasakos Darius Radzevičius.  

Pirmoji laida bus paruošusi ne vieną staigmeną žiūrovams, o D. Radzevičius nebus vienintelis laidos svečias, kuris atskleis grožio paslaptis. Penkiasdešimtmetį peržengusi ir daugelį metų scenoje esanti laidos viešnia Inga Valinskienė stebina puikia išvaizda, tačiau, teigia, niekada daug neinvestavusi į fizinį grožį. „Turiu prisipažinti, kad aš niekada nesu turėjusi veido pilingo ar kremo, kuris kainuotų 70 eurų. Nėra čia nei jokių paslapčių, nei jokio grožio. Aš manau, kad atrodau būtent taip, kaip turėtų atrodyti mano amžiaus moteris. Ir tikrai nesiprašau komplimento, tikrai taip galvoju. Tikrasis grožis slypi vidiniame švytėjime“, – atskleidė I. Valinskienė.

Laidos vedėjas Dž. Siaurusaitis, išgirdęs tikrąją I. Valinskienės grožio paslaptį, nesusilaikė. „O ar nėra taip, kad kuo Inga atrodo gražesnė, tuo Arūnas Valinskas tampa negražesnis. Ar nėra taip, kad siurbi iš jo gyvybinius ir grožio syvus?“ – juokavo Dž. Siaurusaitis.

Jam antrino ir šmaikštaudamas kitas laidos vedėjas G. Savickas: „Aš irgi niekaip nesuprantu, tokia graži moteris, nuostabiu balsu, ir tas vyras… Na, negražus, tikrai… Kaip taip?“

„Jeigu atvirai, tai man Arūnas yra šiuo metu gražesnis, nei jis buvo prieš trisdešimt metų“, – laidoje prisipažins Inga Valinskienė.

Nepakartojamas vedėjų duetas leis ne tik atsipalaiduoti ir pasimėgauti subtiliu humoru, bet ir kartu su laidos svečiais pasinerti į aktualiausius šių dienų įvykius. „Šeškinės 20. Giedriaus ir Džiugo šou“ premjera – jau šį trečiadienio vakarą, 20 val., tik per LNK.

Pranešimas spaudai

2 KOMENTARAI

Taip pat skaitykite: