Goda Alijeva ir Indrė Stonkuvienė. LNK nuotr.

Dainininkė Goda Alijeva jau daug metų tituluojama kaip viena gražiausių Lietuvos moterų. Pati Goda LNK.lt laidoje #Tobulainetobula prisipažįsta, kad užklijuota gražuolės etiketė ne visada ją džiugina. „Niekas nesigilina, kas tu esi, kuo domiesi, ką veiki. Man asmeniškai gyvenimas yra tikrai ne apie išvaizdą“, sako garsi moteris.

Anot dainininkės, dažnas nustebtų – realiame gyvenime ji visai kitokia nei ant scenos.

„Nuo 16 metų, tol kol esu televizijoj, man uždėta etiketė, kad esu tik graži mergina. Visada susitvarkiusi, pasipuošusi. Tas šleifas tikrai tęsiasi. Paprastai aš savo gyvenime nesu ta moteris, kuri iš pačio ryto pudruojasi, pasidažo blakstienas, susitvarko plaukus ir per namus plaukia kaip gulbė. Aš geriau apsivilksiu treningą, kokį serialą fone, pasidėsiu knygą, kepsiu kiaušinienę vaikams ir vaikščiosiu riebaluota galva“, – pasakojo ji.

Anot Godos, nuolatinis dėmesys nuo pat ankstyvo amžiaus tikrai nėra lengva. Galbūt dėl to jos laisvalaikis ir darbas taip skiriasi.

„Turiu pripažinti, kad nuo pat jaunystės tas dėmesys tikrai vargina. Žmonės tave vertina, tikrai jaučiau ir kompleksų. Kai nužengiu nuo scenos aš stengiuosi išnykti, tapti nematoma“.

Paklausta, kaip vertina tai, kad tikrai dažnai gauna komplimentų bei dėmesio, dainininkė prisipažino, kad tai jai nėra itin svarbu.

„Aš žinau, kad aš esu graži moteris. Bet tai nereiškia, kad aš tuo puikuojuosi, ar kad tai yra kertinis dalykas. Tai yra kažkas, kas man padeda tam tikrose gyvenimo situacijose, ir tiek. Ir ne, tai nereiškia, kad gaunu viską ant lėkštutės. Tikrai negaunu. Mano gyvenimas sukasi tikrai ne apie kūno išvaizdą“, – kalbėjo pašnekovė.

Bėgant metams, Goda prisipažįsta besijaučianti vis geriau.

„Man tuoj bus 35-eri. Aš džiaugiuosi savo amžiumi, pripratau prie savo raukšlyčių. Nebūsim mes visada tokie, kokie buvom dvidešimtmečiai ir tai tikrai yra normalu. Žinoma, apie senatvę aš stengiuosi negalvoti. Yra baimės jausmas, tiesa. Bet žinau tik tiek, kad aš nebijau tų raukšlių ar suvargusio seno kūno. Aš bijau sveikatos problemų, bijau sirgti. Jeigu sveikata bus gera, tai ir senatvė tikrai negąsdina“, – mintimis dalijosi moteris.

Goda Alijeva ir Indrė Stonkuvienė. LNK nuotr.

Prakalbus apie šeimą ir vaikus, Goda prasitarė, kad savo dukrą auklėja kiek kitaip, nei kas auklėjo ją pačią.

„Mano dukrai 10 metų, ji yra labai santūri, tokia gležna, trapi. Ji atkreipia dėmesį į grožį, tam tikras mano grožio priemones. Aš nieko nenoriu drausti, nes žinau, kad tai gali virsti į atvirkštinę reakciją. Pavyzdžiui, man tėvai draudė dažytis iki 16 metų. O po to aš iš karto žengiau ant scenos su kilometrinėmis blakstienomis ir ilgiausiais nagais. Iš vieno kraštutinumo – į kitą. To savo dukrai labai nelinkiu“, – sakė ji.

Visą pokalbį išvysti galite LNK.lt, o kiekvieną ketvirtadienį vis nauja #Tobulainetobula laida su Indre Stonkuviene.

Pranešimas spaudai

Indrė Stonkuvienė. LNK nuotr.

Taip pat skaitykite: