Interneto nuotr.

Tomas Augulis

LED apšvietimas automobiliams ypač aktualus, kai dienos šviesos valandų gerokai sumažėja. LED BAR yra apšvietimo įtaisas, tinkamas naudoti visų tipų transporto priemonėse. Pavyzdžiui, LED žibintai tinka visureigiams, lengviesiems automobiliams, sunkvežimiams, furgonams ir specialiosioms transporto priemonėms. Rekomenduojame naudoti led šviesas bekelės sąlygomis.

Galaxy LED BAR” 550 mm 120 W 8400 Lm 3W CREE lustas

Mūsų geriausias gaminys yra naujoviškas sprendimas, pasižymintis tokiais pagrindiniais privalumais, kaip didelis šviesos našumas ir galimybė dirbti kryptinės arba išsklaidytos šviesos režimais. LED priekiniame žibinte integruotas CREE lustas gali šviesti ir tiksinčia, ir išsklaidyta išsklaidyta šviesa.

Galaxy LED BAR 520mm 54W 3780 Lm 3W ETI lustas

Ši LED juosta veikia kombinuotu režimu, pasižymi puikiu šviesos srautu ir greitai „pasiekia” maksimalų ryškumo lygį, labai mažai apkraudama automobilio akumuliatorių. Generuoja 5500K temperatūros šviesą, todėl akys nepavargsta net ilgų naktinių kelionių metu.

BOL8003F

Įrengę šį ledo šviestuvą automobilyje tikrai padidinsite saugumą kelyje. Dviejose eilėse išdėstyti 80 didelio našumo LED elementų, pavyzdžiui, CREE, užtikrina aukštos kokybės kelio važiuojamosios dalies apšvietimą. Įspūdingos galios ir solidaus šviesos srauto „Light Bar” yra atskira klasė.

B0205 20W

Šis kompaktiškas LED skydelis sukurtas pagal šiuolaikinius Europos standartus ir yra ištikimas vairuotojų, kuriems dažnai tenka važiuoti nelygiu paviršiumi arba bristi per seklius vandens telkinius, palydovas. Šis LED žibintas skleidžia sodrią šviesą ir tolygiai apšviečia erdvę priešais automobilį.

Apie LED bar

LED BAR taps nepakeičiamu papildomu šviesos šaltiniu tam tikromis vairavimo sąlygomis. Pirkdami LED BAR ant automobilio internetinėje parduotuvėje ledauto.lt  jūs ne tik pasirenkate kokybiškus produktus, bet ir gaunate prekes už geriausią kainą. Greitas pristatymas į bet kurią šalies vietą.

LED žibintai

Taip pat būtina nuspręsti, kur automobilyje montuoti LED priekinį žibintą ar šviesą.Yra įvairių tipų laikiklių: apatiniai ant laikiklių ir šoniniai laikikliai.

  • Visų tipų laikiklių kampas reguliuojamas laipsniškai.
  • Tai leidžia reguliuoti šviesos srautą reikiamu kampu.
  • AC3CR serija su šoniniais laikikliais atrodo solidesnė nei C3CR serija. Tačiau jis yra ilgesnis, platesnis ir sunkesnis.
  • Atsižvelgdami į savo poreikius, visada galite rasti tinkamą LED spindulių dizainą.

Be standartinių LED spindulių, siūlome CRUNCH serijos C10CR ir M10CR bei naujausią išlenktų spindulių seriją Y3CR.

Gamybai naudojame tik aukštos kokybės šviesos diodus CREE XB-D, CREE XP-G, CREE XM-L LED lustas gamintojas CREE Corporation               

-Šie šviesos diodai pasižymi didžiausiu ryškumu ir ilgaamžiškumu.

-CREE LED lustinių šviesos diodų šviesos efektyvumas yra 100 liumenų 1 W, o tai yra geriausia šiuolaikinių LED apšvietimo technologijų vertė.

-Visų spindulių spalvinė temperatūra yra 6000K-6500K. Tai atitinka šaltą baltą spalvą.

-LED tarnavimo laikas yra 30000-50000 valandų.

-Jungiama prie elektros tinklo nuo 9 V iki 30 V

-Stabiliai veikia aplinkos temperatūroje nuo -40 iki +60 laipsnių Celsijaus

Taip pat skaitykite: