Interneto nuotr.

Agnė Saulėnaitė

Nors vasara jau eina į pabaigą, tačiau pirkti drabužius šiam sezonui – dabar tikrai labai geras laikas. Ypač dėl to, kad šiuo metu siūloma labai daug akcijų, kurios leis pigiau įsigyti tai, ko jums reikia. Kaina mažesnė, tačiau kokybė – tokia pat gera ir džiugins jus ne vieną vasarą.

Dažniausiai vienas svarbiausių drabužių vasaros metu moterims yra suknelės. Jų variantų yra daug, jie labai skirtingi, tad ne visada paprasta rasti tokią, tokias, kurios geriausiai tinka. O juk svarbu, kad suknelė ne tik tiktų Jums prie sielos, tačiau ir derėtų prie kūno. Įvairūs modeliai laukia Jūsų čia – https://www.diavolesa.lt/473-vasarines-sukneles.

Žemiau pateiksime esminius aspektus, kurie padės rasti sukneles. Jas išskiria stilistas Dovydas.

*Dydis 

Kad ir koks drabužis yra ieškomas – svarbiausia, kad jis Jums tiktų savo dydžiu. Taip, žinoma, šiuo metu dydžiu gausa yra labai įvairi ir skirtingi gamintojai gali Jums pasiūlyti labai įvairius dydžius, tad sunku atsakyti – ar jie tikrai atitinka. Dėl to mes siūlome daugiau dėmesio skirti matmenims. Patikimus prekybos vietos juos dažniausiai yra nurodžiusios. 

Galiausiai atsiminkite, kad tik tinkamo dydžio drabužis padės Jums atrodyti gražiai. Kai kurios renkasi mažesnes sukneles, kadangi tikisi, kad vizualiai atrodytų lieknesnės. Deja, dažniausiai rezultatas toli gražu ne toks, kokio yra tikimasi.

*Puošnumo lygis

Vasarai skirtos suknelės gali būti labiau kasdieninės arba gali būti labai puoštos ir gražiausiai atrodančios švenčių metu. Žinoma, kiekviena gali rinktis tą variantą, kuris jai labiausiai tinka ir patinka. Tačiau jeigu norite tikrai visada turėti ką apsirengti – siūlome Jums spintoje laikyti bent jau kelias skirtingo puošnumo vasarines suknutes.

*Audinys

Renkantis bet kokius drabužius reikia žiūrėti – koks yra audinys. Kadangi vasara dažniausiai būna karšta – geriausiai tinka natūralūs audiniai. Tai gali būti linas, kuris suteikia galimybę odai kvėpuoti, taip pat geras pasirinkimas yra medvilnė, kuri lygiai taip pat suteikia laisvumą ir jaukumą. 

Žinoma, ir sintetiniai audiniai gali būti malonūs odai, tik reikia detaliau domėtis jų charakteristikomis.

*Modelis

Natūralu, kad modelių gausa šiuo metu tikrai kiekvienam atima žadą. Nuo labiau puošnių iki labai paprastų, jaukių suknelių, kurios yra minimalistinio stiliaus. O kuris variantas labiausiai patinka Jums? Mados madomis, tačiau svarbiausia, kad drabužis Jums keltų pačias geriausias emocijas.

*Ilgis

Vasarinių suknelių ilgiai yra labai įvairūs. O kokios yra pačios gražiausios? Nuo labai trumpų iki ilgų, nuo tokių, kurios siekia kelius iki bet kokių kitų opcijų. O kuris variantas labiausiai tinka Jums? Rinkitės pagal savo poreikius.

*Figūros tipui

Galiausiai, suknelės kinta ir pagal tai – kokiai figūrai jos gražiausiai atrodo, ant kokios skoningiausiai “gula”.

Taip, suknelės tikrai yra moteriškos, jos dažnai vadinamos pačiu moteriškiausiu drabužiu, kuris tikrai tinka kiekvienai nepriklausomai nuo to – kokia yra jos figūra, koks stilius. Svarbiausia rasti suknutę, kuri Jums patinka, kuri kelia pasitikėjimą. Tuomet eisite gatve tarsi podiumu su raudonu kilimu. Tai yra nuostabus jausmas, tai yra galia.

Taip pat skaitykite: