Interneto nuotr.

Artėjant Naujiesiems metams, vyro, tėčio, brolio ar kito Jums svarbaus vyro gimtadieniui, Valentino dienai ar kitai šventei, mintis jaukia klausimas, ką gi padovanoti? Jei norite, kad dovana būtų įsimintina, neieškokite jos kvepalų, drabužių, aksesuarų ar dar kitame skyriuje, o žvalgykitės tarp kuponų pramogoms. Pramogos yra tai, kas leidžia kurti smagius prisiminimus, patirti šį tą naujo, mėgautis atradimais, semti adrenaliną ar išties kokybiškai pailsėti. Jei nežinote, kokia tiksliai pramoga dovanos gavėją nudžiugintų, yra puiki išeitis – dovanų rinkiniai, o platų jų spektrą rasite Beta.lt e. parduotuvėje. Dovanų rinkinys leidžia pačiam dovanos gavėjui pasirinkti jį dominančią paslaugą iš gana ilgo jų sąrašo.

Kokybiškam poilsiui

Jei norite dovanos, kuri suteiktų progą atsipalaiduoti, pabėgti nuo rutinos ir labai gerai pailsėti, puikus variantas bus SPA procedūrų dovanų rinkinys. Jame bus keliolika ar net kelios dešimtys SPA procedūrų pasirinkimų skirtinguose miestuose.

Gardiems potyriams

Jei vyras, kuriam renkate dovaną, yra neabejingas geram maistui, o galbūt pats dievina gaminimą ir mėgsta artimuosius nustebinti kulinariniais atradimais, tuomet labai taiklus variantas bus dovanų rinkinys „Pasaulio skoniai“, kuriame yra puikiai vertinamų restoranų Vilniuje, Trakuose, Klaipėdoje ar kituose miestuose pasiūlymai.

Dovana, orientuota į du asmenis

Galbūt ieškote dovanos, kuria jos gavėjas galės mėgautis su antrąja puse ar kitu asmeniu? Beta.lt pasiūloje rasite ir dovanų rinkinius su pramogomis dviem. Juose slepiasi tokie variantai kaip pasivažinėjimas kartingais, galvosūkių kambarys, romantiška vakarienė, važiavimas bagiais, plaukimas irklentėmis, čiuožimas slydlente, erotinė ekskursija, jodinėjimas žirgais ir daug kitų.

Nepamirštamiems įspūdžiams

Jei dovanos gavėjas dievina aktyvų laisvalaikį, mėgsta išbandyti naujoves, nebijo drąsių sprendimų ir be galo mėgsta leistis į nuotykius, tuomet dovanų rinkinys „Nepakartojami įspūdžiai“ jam tikrai turėtų patikti. Šiame rinkinyje slepiasi gana ilgas pramogų įvairiuose miestuose sąrašas. Dovanos gavėjas galės pasirinkti alaus pažinimo vakarą, naktinį pasiplaukiojimą, ekstremalų šaudymą koviniais ginklais, pasivažinėjimą kartingais, aktyvų laisvalaikį pramogų parke, austrių atidarymo ir degustacijos pamoką arba daug kitų veiklų.

Partnerio turinys

Taip pat skaitykite: