Interneto nuotr.

Įvairūs darbo kalendoriai 2023 metais ir toliau išlieka viena populiariausių kanceliarinių prekių. Jie padeda sekti svarbias užduotis, užsirašyti ir laiku generuoti idėjas bei planuoti susitikimus bei kitus svarbius darbus. Kalendoriai gali labai skirtis, priklausomai nuo to, koks jums reikalingas.

Visų žmonių gyvenimai ir poreikiai tokie skirtingi, kad vieną universalų ir visiems tinkantį darbo kalendorių surasti būtų sunku. Kalbant apie šios prekės pasirinkimą, labai svarbu suprasti, kad ji pasitarnautų jums ir nereikėtų dėti daug pastangų, kad suplanuotumėte svarbius reikalus.

Vieniems žmonėms reikalingi darbo kalendoriai 2023 metais, kuriuose galima planuoti laiką minutėmis, kitiems svarbiausia, kad būtų pakankamai vietos užsirašyti savaitės darbus, na, o tretiems – rūpi tik dydis, kad, pavyzdžiui, lengvai tilptų į krepšį.

Darbo kalendorius turi palengvinti jums gyvenimą, o ne priešingai. Tad, renkantis jį, gerai apgalvokite šiuos klausimus:

  • Ar jums reikalingas įprastas, popierinis darbo kalendorius ar internetinis planuoklis? Popieriniai darbo kalendoriai – klasika, kuri niekada nepasens. Rašymas ranka suteikia daug privalumų ir teigiamai veikia smegenų veiklą. Jie gali būti individualizuoti, pavyzdžiui, su jūsų įmonės logotipu. Galima rinktis įvairius dydžius ir stilius. Didžiausias jų trūkumas tas, kad jie, skirtingai nuo internetinių kalendorių, nesiųs jums priminimų. Be to kartais žmonės tiesiog pamiršta popierinius kalendorius namuose ar net pameta juos ir taip nemato svarbių užrašų arba praranda juos visiems laikams.
  • Kokiu tikslumu jums reikia planuoti savo darbus? Jeigu reikia žymėtis darbus valandų ir dienų tikslumu, reikėtų rinktis atitinkamą kalendorių, kuriame surašytos ne tik savaitės dienos, bet ir valandos bei minutės. Toks planavimas įprastas įvairiose aptarnavimo srityse, pavyzdžiui, automobilių servisuose, grožio salonuose ir t.t. Ten kiekvienas klientas turi rezervavęs savo vizito laiką. Kai darbai planuojami savaitėmis, bus patogu turėti kalendorių, kuriame matysis visa darbo savaitė viename lape ir nereiks versti puslapių.
  • Kokio dydžio darbo kalendorius jums reikalingas? Patys patogiausi yra kišeniniai kalendoriai, bet jie gali būti per maži, jeigu reikia daug ką užsirašyti. Dažniausiai žmonės renkasi A5 formato darbo kalendorius. Jie lengvai telpa rankinėje ar darbo krepšyje, bet tuo pačiu yra pakankamo dydžio, kad būtų galima užsirašyti įvairius planus. Taip pat galima rinktis ir A4 formato kalendorius. Juose puikiai tilps daug įvairių užrašų, bet dėl svorio ir dydžio bus sunkiau nešiotis su savimi. Tokio formato darbo kalendorius patogiausia laikyti namuose.

Partnerio turinys

Taip pat skaitykite: