Jaunieji karatė mokyklos “Shodan“ kovotojai ir jų treneriai sėkmingai pasirodė atsakingose varžybose Kėdainiuose. Mokyklos nuotr.

Kiokušin karatė mokykla “Shodan” jau dvylika metų iš eilės yra stipriausias karatė klubas šalyje! Lapkričio 24 d. Kėdainiuose įvyko kasmet šimtus dalyvių sutraukiančios varžybos – Lietuvos kiokušin karatė moksleivių taurė, iš kurių palangiškiai grįžo su šešiais medaliais.

Varžybose dalyvavo per 900 sportininkų net iš 46 klubų. Palangiškiai iškovojo 3 aukso ir tiek pat bronzos apdovanojimų.

Mergaičių U11 grupėje, svorio kategorijoje per 45 kg, čempione tapo Natalija Vitkutė, ji įveikė tris varžoves. Pirmoje kovoje buvo nugalėta sportininkė iš Anykščių, pusfinalyje įveikta varžovė iš Vilniaus, o finale laimėta prieš sportininkę iš Kėdainių. 

Mergaičių grupėje U11, svorio kategorijoje iki 45 kg, čempione tapo Karolina Radžiūnaitė, tai pat įveikusi tris varžoves. Buvo nugalėta Klaipėdos sportininkė ir dvi priešininkės iš Kauno. 

Berniukų grupėje U10, svorio kategorijoje iki 40 kg, čempionu tapo Aurimas Dikšaitis. Pirmose kovose buvo nugalėti du kovotojai iš Klaipėdos, o finale įveiktas sportininkas iš Panevėžio.

Bronzos medaliais pasipuošė Gabija Latviūnaitė, Jonas Endzinas, Enrikas Janušonis.

Kitiems palangiškiams nepavyko iškovoti prizinių vietų, tačiau jie įgijo puikios patirties, naujų įgūdžių, kurie bus naudingi kitose kovose.

Karatė mokyklos “Shodan“ trenerių komanda džiaugiasi, kad daug eilę metų pavyksta išlikti stipriausia karatė mokykla Lietuvoje, ir pripažįsta – konkurencija kaskart didėja. Kiti klubai parengia daug stiprių kovotojų, bet “Shodan” mokytojus bei mokinius tai motyvuoja treniruotis dar sunkiau ir siekti aukščiausių rezultatų.

 

Karatė mokyklos “Shodan“ inf.

Taip pat skaitykite: